Вандалски акт е извършен в морската столица.Пореден скандал с футболни фенове

...
Вандалски акт е извършен в морската столица.Пореден скандал с футболни фенове
Коментари Харесай

Синът на Пламен Тимнев: Фенове на Спартак ме пребиха

Вандалски акт е извършен в морската столица.

Пореден скандал с футболни почитатели раздруса обществеността във Варна. Привърженици на Спартак са пребили сина на някогашния футболист на Черно море Пламен Тимнев. Случката се е разиграла в кв. „ Левски “ към 9 часа нощес.

Никола Тимнев, който е футболист в школата на Черно море, описа пред Vsport.bg за случая. „ Бяха четирима с черни фланелки с надпис „ 1918 “ и с маски. Виждаха им се единствено очите. Хванаха ме в градинката наоколо до бар „ Мокатини “ на ул. “Мир “. Започнаха да ме наскърбяват, а в един миг ме ритнаха три пъти в корема, а когато паднах на земята получих удар в лицето. Текна ми кръв, след което ме оставиха и аз избягах “, сподели роденият през 2009 година гений на „ моряците “.

Бащата на Никола – Пламен Тимнев, който е треньор в частна футболна школа в града, отхвърли да разяснява случилото се, само че показа, че ще обмислят да подадат тъжба в полицията.

Припомняме, че в края на предходната година момче от школата на Спартак Варна беше нападнато на път за подготовка от почитател на Черно море с железна бухалка, който го принудил да съблече екипа на „ соколите “ и му го взел. За благополучие обаче тогава не е имало физически конфликт, като 13-годишният състезател се е разминал единствено с нерешителност.

Само преди няколко дни от Спартак Варна пък се оплакаха за нарязали винили и рекламни пана на стадион “Спартак “, по протежението на бул. “Васил Левски ” и ул. “Отец Паисий ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР